12 Nisan 2015 Pazar

OZPACK


Bugün ne bir kalemi ne de bir mürekkebi ele alıp inceledim, farklı ürünlere de arada yer vermenin eğlenceli bir değişiklik olacağını düşündüğüm için konumuz OZPACK.


Bu pratik ve ilginç ürünü son zamanlarda ben de sıklıkla kullandığım ve faydasını da gördüğüm için kitapseverlerin de haberi olsun ve kullansınlar istedim o yüzden biraz göz atalım, Ozpack neymiş.

Ürünün yaratıcısı, günlük hayatta dışarıda devamlı yanımızda olan; kitap, defter,kalem, telefon, ipad , kartlar vs. Gibi malzemeleri düzenli olarak tek bir şeyin içinde elimizde taşıyabilme ihtiyacından yola çıkmış ve böyle bir sonuç ortaya çıkmış.


Tamamen düz hale getirilip içine kitaplar vs. konduktan sonra lastikle diğer tarafa tutturulunca içindekileri iyice kavrayıp elinizden kayıp düşmeden taşımanızı sağlıyor , dış malzemesi de yağmurlu havalarda herhangi bir sorunu ekarte etmiş olup kazalara izin vermiyor.


Aynı zamanda fermuarlı bölümü de mevcut buraya da daha küçük ve çabuk ulaşılması gereken para veya toplu taşıma kartları konulabilir.


Fermuarlı kısımın altında da şeffaf bir bölüm var yine buraya kart, pul gibi istediğiniz şeyleri koyabilirsiniz.

Ozpack 'in değişik desenleri , farklı amaç için tasarlanan bir çok boyutu var ben markanın yaratıcısı gibi İzmir'li olduğum için öncelikle bu deseni tercih ettim ürünler aynı zamanda da ömür boyu garantili, herhangi bir sıkıntı olduğunda ücretsiz tamirini sağladıkları ve 'Ozpack Hastanesi' dedikleri bir yerleri varmış benim buna ihtiyacım olmadı şimdilik, malzeme kalitesi oldukça iyi. 

Ben oldukça faydalı ve değişik buldum bu ürünü hemde böyle girişimlerin olmasına sevindim , sizlere de tavsiye ederim. Görselleri ön plana çıkarıp anlatmak daha iyi olacak diye düşündüm umarım düşündüğüm gibi faydalı olmuştur. 


Sevgiler
Historian

6 yorum:

  1. Bundan birkaç hafta önce ben de bir instagram fotoğrafında görüp merak etmiştim.Açıkçası almaya pek de cesaret edemedim benim için çok faydalı oldu bu yazı edinmemde fayda var gibi görünüyor.İncelemeniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sosyal mecrada görüp, merak edip almıştım. Oldukça iyi oldu zaten fiyat olarak da uygun olduğu için denemek de fayda var, memnun kalırsınız :) yorumunuz için de ben teşekkür ederim.

      Sil
  2. güzel bir ürünmüş denemek lazım :) benim de aklım şu sıralar Nock Co. ürünlerinde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet , güzel güzel. :) Nock co 'nun özellikle üçlü kılıflarını seviyorum ben , ama baktım sitelerine uzun zamandır yeni ürün ve renk yok umarım uretirler yine

      Sil
  3. OzPack'in hayatımıza kattıkları azımsanacak kadar az değil. Ben de Yağmurluklu olanından var. Sivas gibi 10 ay boyunca yağmurlu olan bir yerde okuduğum için elde kitap taşımak ozpack olmadan büyük zaiyatlara yol açıyor. Aynı zamanda yağmurluklu olanlara fermuarlı kısmına torpil yapmışlar gibi daha geniş
    Ama son fotoğraftaki gibi aşırı yüklerseniz kolunuzu çok ağrıtıyor ikide bir el değiştiriyorsunuz.
    Son olarak markayı sadece sağ tarafa dikmişler ki bir solak olarak sol elimde taşıdığımda oz pack yazısı gözükmüyor. Bu da bir eksi...
    teşekkürler inceleme için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz bütün nimetlerinden yararlaniyorsunuz anlaşılan, ben genelde omuz çantası taşısamda bazen fazla geldiği için eşyalarım, bir kaç kitabida OzPacke atıyorum iyi oluyor. İnternette ne OzPackler gördüm o kadar doluydular ki sasirdim ondan olsa gerek biraz da son foto da:) esas ben teşekkür ederim faydalı yorumunuz için.

      Sil