29 Ocak 2018 Pazartesi

TWSBI Eco-t Dolma Kalem İncelemesi


Bugün, fiyatı uygun olan fakat devamlı yeni model ve renk çıkararak ocağımıza incir ağacı diken Twsbi’nin yeni modeli ECO-T modeline göz atıyoruz:) 



Daha evvel Eco modelini bu yazıda ele almıştık, o sebeple ona da göz atmanızı tavsiye ederim. Çünkü bu kalemin, Eco modelinden ayrılan kısmı daha yuvarlak hatlara sahip olması. 


Eco modeli kapak, piston tepesi gibi yerlerde altıgen formda iken T modeli görüldüğü gibi daha yuvarlak hatlara sahip üçgenimsi bir formda. 



Grip kısımı ise Eco modeline göre daha köşeli, şeffaf olduğu İçin gösterme konusunda oldukça zorlandım fakat, ele daha oturan yapıda diyebiliriz biraz safari grip kısmını andırıyor ama o kadar da bariz keskin hatlara sahip değil. 



Firmanın bu değişikliğe dolma kaleme yeni başlayan yetişkin ve çocukları hedef alarak gittiği söyleniyor.


Bana en çok sorulan sorulardan italik uç tavsiyesinin cevabı ise tam olarak bu diyebilirim Twsbi 1.1 stub uç hafif esnek , Lamy gibi katı değil, Kon-peki ile birleşince harika bir yazı performansı sundu :) Eco ile kıyaslarsam, özellikle kapak hatlarının yumuşatılması çok iyi olmuş... 


Bu arada söylemeden geçmeyelim Eco-T modelinin uç ve damakları Eco modeliyle aynı, birbiriyle rahatlıkla değiştirilebiliyor.

P.S.: KWZ Secret Truth çekilişinin talihlisi; Redlemon olmuştur.Web sürümünde yer alan Bana Ulaşın sekmesinden kargo için adres ve telefon bilgilerinizi iletebilir misiniz?



Sevgiler

Historian

10 yorum:

  1. Yine hoş bir inceleme, güzel yazı.
    Teşekkürler,

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Geçenlerde bende internette görmüştüm. Yuvarlak hatlar hoş olmuş.
    İnceleme için teşekkür ederim.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten güzel bir kalem ve güzel bir yazı :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar, Twsbi kalemlerle ilgili çatlama konusunda bir hayli yazı görmekteyim, sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir, başınıza geldi mi gelince ne yapmalıyız bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,özellikle grip kısmında gerçekleşebiliyor haklısınız, biraz dikkat etmekte fayda var, kendileri ile iletişime geçip durumu anlatıp fotoğraflarla da desteklerseniz yedek parçayı yolluyorlar genelde, o yönüyle de kullanıcıları üzmeyen bir firma.

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim size ulaştım 🙏🙏

    YanıtlaSil