9 Nisan 2018 Pazartesi

PENTEL Rulo Kalem Kılıfı İncelemesi


Herkese yeni bir haftadan merhabalar, bugün konumuz bir kalemlik, daha çok kaliteli versatil kalemleri ve uçları ile tanıdığımız Pentel'in, deri rulo kalem kalıfı. 


Rulo kalemlikler çantada az yer kaplaması, taşıma kolaylığı ve daha bir çok açıdan kullanışlılığı sebebiyle çok tercih edilen bir kalemlik stili. Çeşitli ihtiyaçlara yönelik olarak da üretilen rulo kılıflar, kara kalem veya hat malzemeleri ile fırçalara kadar bir çok ürünü taşımamıza yardımcı oluyor. 


Pentel de günlük hayatta hem farklı türden kalemleri içine alabilen dizaynı ile hem de malzeme olarak kaliteli bir deri kullanmasıyla çok şık bir ürün yaparak güzel bir kalemlik seçeneği sunmuş bulunuyor. 7 bölümü birbirinden dikişler ile ayrılan kılıfın her bölümü aynı genişlikte değil, farklı kalemleri kullanmaya imkan veren, farklı boyutlarda, göreceli olarak daha geniş olan kısımda kalın kalemlerinizi muhafaza etme şansı sunuyor, misalen fotoğrafta bir bölümde Pelikan m800, diğer bölümde de Lamy Safari ve m400 gibi kalemler var, fakat bir kurşun kalem için de rahatça kullanabileceğiniz bölümler de mevcut, bu arada malzemeden kaynaklı olarak esneme durumu da kişiye opsiyonel bir kullanım sunabiliyor. 


İçini doldurduğunuz kadar 3 bölümden oluşan kapatma kayışını da ayarlayabiliyor kalemliğinizi rahatça rulo yapabiliyorsunuz. Kılıfın başka renk seçeneği yok diye biliyorum, siyah zaten gayet şık olduğu için bu durum benim açımdan bir sorun değil. Kendisine güzel bir kılıf isteyenlere tavsiye edebileceğim kaliteli bir ürün.

Sevgiler
Historian

9 yorum:

  1. Uzun zamandır bakıp tereddütte kaldığım bir üründü, inceleme için teşekkürler:) Yalnız ilk resimde renk gümüş gibi çıkmış, o haliyle de epey şık durmuş... Üreticiler bunu da düşünse hiç fena olmaz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olmasına sevindim sizin için,ben teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Merhabalar; ben de bu tarz bir kalem kılıfı arıyordum genelde piyasada kumaş olanları var ve bana dayanıklı gelmediği için edinmek istemedim. Nerede bulabilirim bu kılıfı, yazıda bahsetmemişsiniz sormak istedim. Farklı kalemlikler tanıtmaya devam etmenizi temenni ediyorum. Saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, tam aradığınız tarzda bir kılıf o zaman Pentel, İstanbul'da bulunan HS kırtasiyeden almıştım, internet siteleri mevcut, bakabilirsiniz. Yorumunuz için teşekkürler, saygılar.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Cizilmesini istemedigimiz kalemler icin gerekli bir kalem kilifi 😊

    YanıtlaSil
  5. Kılıfı nereden aldınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HS kırtasiyeden almıştım Fehim Bey, siteleri mevcut internette.

      Sil