26 Ocak 2015 Pazartesi

Blog Açılış Çekilişi 1 Sonucu



Merhabalar, öncelikle herkese iyi dilekleri, hayır temennileri ve güzel yorumları için çok teşekkür ederim. Aynı zamanda hoşgeldiniz, umarım ki hepinizin katkıları ile gelişip desteğinizle devam eden bir blog olacak ve birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulunacağız. Yaklaşık bir haftadır devam eden açılış çekilişimizin ilki son buldu. Kazanan izleyicim : Lord Poseidon olmuştur.


Açılış için yarın Instagram' dan da ufak bir çekiliş başlayacak, blogda yarın sabah bir inceleme yayınlayacağım için oradan başlatmayı uygun gördüm... Kazanan izleyicimin bana 28 Ocak günü saat:22.00' ye kadar ulaşması gerekliliği var aksi taktirde çeklişimiz tekrar edilecektir. İyi akşamlar dilerim.

Sevgiler
Historian

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Evet iyi günlerde kullansın kazanan izleyici :)

      Sil
  2. Bu güzel heyecan için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  3. Bu güzel heyecan için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  4. İlk değerli dolma kalemimin sizin gibi bir tarihçiden gelmesi hediyenin anlamına anlam kattı benim için çok teşekkür ederim. Size bilgilerimi instagram üzerinden gönderiyorum ayrıca iyi dilekleri için herkese de teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin için bu denli özel olması benide sevindirdi , çok teşekkür ederim bilgilerinizi aldım. İyi günlerde kullanın :)

      Sil