24 Nisan 2016 Pazar

LAMY Safari 2016 Special Edition Dark Lilac


Bugün Lamy Safari'nin 2016 Special Edition rengi olan Dark Lilac'ı ele alıyoruz.Yaklaşık olarak Avrupa ile aynı anda satışa sunulan Lamy'nin yeni rengi birçok kullanıcının yıllardır beklediği mor oldu.



Son yıllarda neon ve yeşil tonlarına yönelip special edition olarak piyasaya sürdüğü safari modelleri biz kullanıcıları tatmin etmekten çok uzak kalmıştı ve genel itibariyle istenilen renk olan mor safari modelinin çıkması gerekliliği oldukça dile getirilen bir konu halindeydi.



Hatta bazı firmalar Lamy'nin bu kullanıcı isteklerine kulak tıkamasından yararlanıp Lamy benzeri mor kalemleri piyasaya sunmuşlardı.Nihayet bu yıl istediğimiz fazlasıyla oldu çünkü kalem hem mat gövdeli hem de siyah klips-uçla birlikte Lamy'nin urun çeşitliliğinde yerini aldı.

Lamy Safari Grey(2008),Lamy Safari Umbra, Lamy Safari Dark Lilac

Son yıllarda Al-Star renkleriyle daha çok beğeni toplayan Lamy yeşil  tonlarını Al-Star a kaydırıp rotayı tekrar Safari'ye çevirmiş gibi görünüyor.


Kalemin beni hayran bırakan renk ve yapısı nedeniyle uzun sure elimden düşmeyecek gibi görünüyor.Herkese iyi pazarlar.

Sevgiler
Historian



5 yorum:

  1. Ben de siparisimin gelmesini heyecanla bekliyorum. Guzel gunlerde kullanin:)

    YanıtlaSil
  2. Baharı ve baharın renklerini seven güzel tarzınızla sade ama çok güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler... En kısa sürede bir tane edinip sizin gibi elimden düşürmeyeceğimi düşünüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim, şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğimle, sevgiler...

      Sil