17 Nisan 2016 Pazar

STARBUCKS Create Your Own Tumbler


Bugün, işin içinde yine yazı ve kalem olsa da farklı bir materyali ele almak istedim ve sizlere bir kahve tumblerı yani termosu yazdım.

Ben daha çok, kahve bardakları başta olmak üzere gün içersinde değişik bardaklar kullanmayı seviyorum ve bu sebeple farklı formda bardak görünce genelde almak gibi bir gereklilik hissediyorum, bu sefer ise yazılabilen bir tumbler görünce bunu da edinmek istedim. Markanın buna benzer ürünleri de mevcut, üzerine bişeyler yazılıp çizilen veya gerekli boyutlara uygun şekilde kesilen kağıtları termosların arasına koymak mümkün oluyor. Fakat bu sefer direkt yüzeyine yazabileceğimiz içinde kalemi ile birlikte satılan, çelik bir termostan bahsediyoruz. 


Sanırım bunun diğerine nazaran artı yönü daha pratik olması, kolayca silinebilmesi ile anlık not alınması gereken şeylerin, alışveriş listelerinin vs. yazılabilmesine imkan vermesi, yazacak nice şey varken bişeyler bulunur elbette. Daha göz önünde olan bişey olduğu için, gün boyu elinden kahve düşmeyenlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum. Tumblerı tabi kahve ile sınırlamamak da gerek böyle şeyleri ben kendimden yola çıkarak genelleme yapmaktayım :) 


Ben ilk yazı denemesinde biraz zorlandım kalemin ucunun biraz kalın olması ve elin yazarken bir yere yaslanma gerekliliği gibi durumların yarattığı zorluklardan ama sonradan daha iyi kavranıyor durum aynı zamanda ince uçlu asetat kalem ile yazmak daha avantajlı kalıcı bişeyler yazmak isteniyorsa oldukça iyi sonuç veriyor ve kolonyalı mendille rahatlıkla temizleniyor, sanırım öyle bir çalışma yapacağım ben de kalıcı anlamda. 



Yazının nerden alıntı olduğunu merak edenler için ise şöyle bir YouTube linki vereyim. İyi pazarlar iyi haftalar.

Sevgiler
Historian

3 yorum:

  1. Günümüzde her ne kadar akıllı telefon ve tabletler varken not almaya ne gerek var diye düşünülse de sürekli ders çalışırken veya işteyken gözünün önünde tumbler bulunduranlar için bence oldukça faydalı bir ürün olmuş.Ben mesela hala eline not alanlardan biriyim tumblera not almak benim için cazip oldu denebilir... Denemelerim üzerine çelik yüzeyde beyaz tahta kalemleri de oldukça başarılı bir sonuç veriyor.Hatta ben küçük karakterler dahi çizdim üzerine:) Ellerinize sağlık, şahsen ilginç ürünler incelemenizi seviyorum devam etmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan telefona aldığı notu da açıp bakmayı unutunca,görülür bir yerlere yazma gerekliliği daha da artıyor o yüzden somut şekilde böyle göze çarpan bir nesne avantaj sağlıyor bence. Yorumunuzla bulunduğunuz katkı ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Bende aynısından aldım ama sıcak tutmuyor seninki de öyle mi?

    YanıtlaSil